Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. 3 Wheeler License Is Must. License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Madane Foods will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Madane Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Madane Foods expects the candidate to have the following skills: License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no.1 digambar housing soc Laxmi datta bunglow b/h kk wagh college amrutdham Nashik.
8. What are the timings of this job?
Ans. Madane Foods expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00 pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Girls | Delivery Drivers | Delivery Executives|
About the role: As a Zomato Delivery Partner, you are required to pick up food or grocery items ordered by customers from restaurants / outlets and deliver to customers. Delivery Partners use their own vehicles (Bike/Cycle) to deliver orders to Zomat...
-
Big basket Delivery Boy
Job Type: Full time and Part-time Only Male Candidate Full-time Earning - per order 40. Rs. Normal order (Monday to Friday) and (Friday to Saturday) 55 Rs per order Daily MG. 500/- confirm Per order fuel 20rs. Monthly incentive 450 to 4++ unique orde...
-
Swiggy Delivery Boy
Job Type : Full time and Part-time Only Male Candidate Age: 18 to 45 Candidates with Bike and Cycle both are Can apply 35rs per Order with weekly incentive Full time Earning - 20,000rs to 25000rs Part-time Earning - 15000rs to 20,000 rs This week Joi...