Delivery Boy

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AR Enterprise will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AR Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AR Enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AR Enterprise expects the candidate to have 1 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 18/5, Road, Neeraja Nagar Phase 2, Neerja Nagar, Bharat Nagar, Govindpura, Bhopal, Madhya Pradesh 462024.

8. What are the timings of this job?
Ans. AR Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AR Enterprise

Related jobs

  • Digital Marketing

    Job Title: Digital Marketing Location: Bhopal, Madhya Pradesh Job Description: We are seeking a highly motivated and skilled Digital Marketing Executive to join our team in Bhopal. The successful candidate will be responsible for developing and imple...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Marketing

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Understand and lead the brand with concepts and strategies 2. Learn about branding and brainstorm with the team 3. Write punchy taglines for social media pages 5. Work on ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Executive | Lead Generation |amp| Marketing | IT

    Responsibilities • Driving our lead generation campaigns(LinkedIn). • Generating new leads to increase brand awareness. • Creating fresh lead-generation tactics according to client needs. • Following up on leads and conducting research to identify po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now