Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delivery will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delivery expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delivery does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot +0 G NO4, SARSWATI COLONY, Faridabad, Faridabad, Haryana, 302012.

8. What are the timings of this job?
Ans. Delivery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Delivery

Related jobs

  • Delivery boy required Jaipur

    ₹10T–₹20T a monthFull–time delivery boy required in vaishali nagar

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • +587065+45 Airtel 4G|Domestic| call|

    work from home in Ajmer area to grow business opportunities for the company around the Rajasthan as per below mentioned criteria. Title: Customer Service Executive Type: Permanent work from home ( but candidate might need to visit to nearby hospital ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO call center need fresher or experience starting|

    who can work from home in Ajmer area to grow business opportunities for the company around the Rajasthan as per below mentioned criteria. Title: Customer Service Executive Type: Permanent work from home ( but candidate might need to visit to nearby h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Dausa, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now