Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Miragaav, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vahan Mitra will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vahan Mitra expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vahan Mitra expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gali Number 10, Patel Nagar, Chetan Basti, Block J, Nehru Nagar, Anand Parbat, New Delhi, Delhi 1100.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vahan Mitra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vahan Mitra

Related jobs

  • Driver Cum Delivery Boy

    Deliver a wide variety of items to different addresses and through different routes. · Follow routes and time schedule. · Load, unload, prepare, inspect and operate a delivery vehicle. · Ask for feedback on provided services and resolve clients' comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery Boy|Girl

    1.Dealing with queries or request from the visitors and employees 2.Coordinating the maintenance and repair of office equipment. 3.Collecting and distributing couriers and parcels. 4.Delivery of orders Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹12,000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery Boy|Girl

    1.Dealing with queries or request from the visitors and employees 2.Coordinating the maintenance and repair of office equipment. 3.Collecting and distributing couriers and parcels. 4.Delivery of orders Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹12,000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now