Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Join In Jio Fiber And Earn 11 700 Monthly Salary. Attendance Bonus 1000Fuel : Par Km 3 Rupeesworking Days _ 26 Days & 4 Week Off * - Accidental Insurance Upto Rs. 5 Lacs. License | Should Have : Bike
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..
8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Team lead| Last mile delivery station | |HIC1+3|
Job summary At Amazon, we're working to be the most customer-centric company on earth. To get there, we need exceptionally talented, bright, and driven people. Amazon is seeking Team leads for our transportation team. Amazon is one of the most recogn...
-
Food Delivery
Deliver Food To The Given Address. More info about this Food Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. One step solutions will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on ...
-
Delivery Boy
Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 2 - 4 years of experience.