Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bhandu, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sangeeta Complex will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sangeeta Complex expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sangeeta Complex expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Doctor House, Near Parimal Crossing, Paldi, Ahmedabad, Gujarat 384120.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sangeeta Complex expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Zomato Food Delivery Job
No Services Charges Direct Company Hiring Food Deliveryjobflexible Timingno Fixed Shiftswork In Your Free Times Only.Weekly Payment.Joining Bonus Upto 10000Call Immediately Joiningdocuments Required1 Aadhar Card2Pan Card3Dl/Ll4Bank Pass Book5Rcif You...
-
Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Nadiad
India’s best performing e-commerce company i.e. Flipkart recently hiring for Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Nadiad with below basic criteria, meantime ideal candidate should have own vehicle to deliver parcels nearby Nadiad areas. Job Title: Deli...
-
Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Adalaj
India’s best performing e-commerce company i.e. Flipkart recently hiring for Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Adalaj with below basic criteria, meantime ideal candidate should have own vehicle to deliver parcels nearby Adalaj areas. Job Title: Deli...