Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chhattisgarh, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Elastic Run will provide a salary in the range of 16000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Elastic Run expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Elastic Run expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raipur mahadev ghat rd.

8. What are the timings of this job?
Ans. Elastic Run expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Elastic Run

Related jobs

  • Delivery Boy|girl

    We are Hiring a Delivery Boy Earn 12k-15k (25 rs Per delivery ) No vehicle Required , Petrol & Maintenance Company Pay Job Location -Bhilai CG Contact Us - +32+12415+ Job Types: Full-time, Fresher Salary: ₹12,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • DELIVERY BOY

    we are looking to hire a reliable Delivery Boy to deliver packages to customers for reputed Company at Raipur Location. The Delivery Boy's responsibilities include verifying the identities of recipients before handing over packages, and accepting pay...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Bike se parcel delivered karna hai fuel ka payment har 15 din mai company deti hai salary fix rehti hai More about this Delivery Boy job Dwarkadheesh Innvsource Private Limited is aggressively hiring for the job profile of Delivery Boy at Raipur in D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now