Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Anuppur, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yashika will provide a salary in the range of 10500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yashika expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yashika expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anuuppur Khirki Shadol.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yashika expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
We Are Hiring Delievery Boy For Zomato Comapany Salary We Will Provide You 10K -30K. A Zomato Take Frees ,Bag And 2T-Shirt Charges Which Is Between 250-500Rs. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect f...
-
Delivery Boy
We Are Hiring Delievery Boy For Zomato Comapany Salary We Will Provide You 10K -30K. A Zomato Take Frees ,Bag And 2T-Shirt Charges Which Is Between 250-500Rs. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect f...
-
SAVE 10th and 12th Pass Fresher Boys |amp| Girls required | Orchha
Apply 10th and 12th Pass Fresher Boys & Girls required - Orchha Individual Orchha, Madhya Pradesh Apply 7 days ago Full–time We are currently seeking enthusiastic and dedicated individuals to join our team as 10th and 12th Pass Fresher Boys &...