Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Bike & Petrol Hm Denge Aapke Pass Licence Hm Denge. License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: REQUIERMENT FOR DELIVERY BOY.

8. What are the timings of this job?
Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: Flexible


Company Name: Octopus Manpower Pvt Ltd

Related jobs

  • Delivery boy

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall.Responsibilities[Be specific when describing each of the responsibilities. Use gender-neutral, inclusive language.]Exam...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Satara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive | Upto45k

    Greetings. We are having requirements of the Delivery Team, Valid Proofs Must Thanks and Regards Sowmya Deli

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Delivery Executive in Pune | Apply DHL Jobs

    India’s largest fastest growing Shipping Company – DHL Express, currently hiring Delivery Executive in Pune, ideal candidate should have their own two-vehicle to do parcel delivery jobs nearby Pune MH. There is an immediate opening for 4 positions of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now