Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Enterprise will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Enterprise expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: goa goa......

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Krishna Enterprise

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rk Dental Laboratory will prov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|girl

    Supervisor Vahicle RC project , Supervisor Cumputer oprators and printersJob Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: ?14,000.00 - ?15,000.00 per monthSchedule: • Day shift • Flexible shift Education: • Higher Secondary(12th Pass) (Preferred)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|girl

    Supervisor Vahicle RC project , Supervisor Cumputer oprators and printersJob Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: ?14,000.00 - ?15,000.00 per monthSchedule: • Day shift • Flexible shift Education: • Higher Secondary(12th Pass) (Preferred)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now