Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Gujrat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ritika Enterprise will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ritika Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ritika Enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramjilal Pithya,B/H. Vikram Mill,Bapunagar, Ahmedabad-380024, Gujarat, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ritika Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ritika Enterprise

Related jobs

  • Jio Delivery boy

    Distributing various packagesto specified locations within a given time frame. Planning dailytravel routes based on locations and time frames. Carefully loadingand unloading all packages. Accepting and recording payment fordeliveredpackages.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery Boy

    REQUIRED A DELIVERY BOY WHO CAN DELIVER THE GOODS NEARBY AND ALSO CAN HELP AND PACKING OF GOODS. Job Type: Full-time Salary: From ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Yearly bonus Experience: • total work: 1 year (Pref...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Divya cars will provide a salary in the range of 80...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now