Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: New Palasia, Indore, Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 28000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
New Palasia

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart om solution will provide a salary in the range of 25000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart om solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart om solution does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indore madhya pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smart om solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Smart om solution

Related jobs

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 28000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Rajgarh-Rajgarh, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now