Delivery Boy Biker

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.Aur Items Receive Karke Lana Hai, Packing Karna Hai. License

More info about this Delivery Boy Biker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flame India will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flame India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flame India expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 17/15A K.B Sarani Kolkata 700028.

8. What are the timings of this job?
Ans. Flame India expects the candidate to work for the following hours: 10 am to 7 pm | Monday to Saturday


Company Name: Flame India

Related jobs

  • School Computer Teacher Jobs

    Job description School computer teacher jobs. School computer teacher responsibility and role. Organise, maintain and manage class systems in proper working condition. Teach students and learners to use computers. Design and develop appropriate compu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Durgapur-Barddhaman, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Free Jobs in every district of West BengalCompany-E com Express Post Name-Delivery BoyEach delivery boy can work in his own Pin code Must - own bike

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swiggy Delivery Boy will provide a salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now