Delivery Boy Biker
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pataudi, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Daily Delivery Of Products To Clients As Per Ordered Quantity Within Agreed Tat.Ensuring On Time Delivery Of Order Without Any Damage. Ensuring To Get Pod On Each And Every Delivery. License | Should Have : Bike
More info about this Delivery Boy Biker Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ace Human Capital Limited will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vacancy available Village Bhangrola, Sector M 12, Manesar, Dis Gurugram, Haryana 122505 location.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chemistry Teacher| Hindi Medium | Hindi Content |amp| Terminologies |
Company Description Filo is the world’s only live instant tutoring app that connects students with experienced tutors for 1-on-1 interactive video sessions in less than 60 seconds. With over 50,000+ tutors and servicing over 1.5 million students arou...
-
Delivery Boy
Urgent Hiring For Zepto Grocery Delivery Bike Riders. Weekly Payment - 500Rs To 5500Rs Tak. Location - All Delhi / Ncr. Mandatory - Bike , Driving Licence, Android Mobile, Aadhar Card , Pan Card, Bank Details. License | Should Have : Bike More info a...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DSR HR Services Pvt Ltd will p...