Delivery Boy Biker

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Rohini, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Rohini

Working Hours :
12:00 am - +:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Tiffin Deliver Karna Hai.

More info about Delivery Boy Biker Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yummy eats cloud kitchen will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yummy eats cloud kitchen expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yummy eats cloud kitchen does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-block Avantika rohini sec-1 Nd -110085.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yummy eats cloud kitchen expects the candidate to work for the following hours: 12:00 am - +:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Yummy eats cloud kitchen

Related jobs

  • Swiggy +1146+4023

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy +1146+4023

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 1+082 - Rs. 35067 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now