Delivery Boy Biker

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Exhibition Road, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 57000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Exhibition Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Part Time / Full Time, Food Deliver Karna Hai. Bank Passbook, Adhar Card ,Pancard, Is Necessary. Should Have : Bike

More info about Delivery Boy Biker Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 35000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Entire Patna city.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Swiggy

Related jobs

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy 81448332+6

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now