Delivery Boy Cum Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.

More info about this Delivery Boy Cum Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ewego Logistics Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 123/336, Sector 12, opposite Mangal Farm, Mansarovar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Ewego Logistics Private Limited

Related jobs

  • Delivery Boy Cum Driver

    Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. More info about this Delivery Boy Cum Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ewego Logistics Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver | Domino|s Jobs in Jaipur

    Looking to have permanent career option in riding field? Right now Domino’s is looking for qualified drivers to staff stores in Tonk Road Jaipur. We’re growing so fast it’s hard to keep up, and that means Domino’s has lots of ways for you to grow nea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | Ajmer| RJ

    An alternative to traditional driving jobs in Ajmer. If you’re looking for driver jobs in Ajmer, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Ajmer offers a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now