Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety.
More info about this Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Head Office- House No.201/16/SF2,Near green vally Rastaurant Santa Cruz tiswadi panim Goa-403005..
8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery boy
Requirements for delivery boy for Flipkart. Resume required Min 10th qualification required Bike and DL mandatory Aadhaar card required PAN card required Mobile number and Mail id required Colour passports size photo Bank account details required Key...
-
Delivery Boy
All Bihar Location Required Urgently Req Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Contact No- (++71088618 ,++73111573,7643861221 ,+110165047, +57635+214 +546252210&,Ho No-8433+84175 Note :Onboarding Ke Liye Addhar Card , Pancard ,Ke Sath Koi (1)...
-
Delivery Boy
All Bihar Location Required Urgently Req Delivery Biker For Flipkart Delivery Boys Contact No- (++71088618 ,++73111573,7643861221 ,+110165047, +57635+214 +546252210&,Ho No-8433+84175 Note :Onboarding Ke Liye Addhar Card , Pancard ,Ke Sath Koi (1)...