Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Kochi, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Shifts. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs. Amenities: Weekly Payment, Benefits Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio Mart will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reliance Jio Mart Kerala

Related jobs

  • Purchase Assistant

    Full Job Description Job description LRL Motors Pvt Ltd, India's No1 Motorcycle accessories and spare parts online store, We are based at Kumbalam, Kochi with a strength of 100+ energetic team members. LRL Motors is the authorised importers and marke...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Ernakulam, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • OFFICE BOY

    Full Job Description good communication skils two wheeler license is compalsory basic computer knowledge good be preferred free food and accommodation is provided Job Type: Full-time Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: Day shift Supple...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Full Job Description Urgently Looking for a Delivery boy in Kasaragod. Freshers / Experienced Salary + Fuel expense. For more details please call 7+02478++0 Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift Speak with the employer ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now