Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kolkata West Bengal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jobistiq manpower pvt Ltd

Related jobs

  • Office Boy

    Clean The Office And Serve Tea / Coffee.Deposit Cheque In The Bank. Payment Received Others .

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pickup Boy

    Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. More about this Pickup Boy job Please go ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office boy

    KEY RESPONSIBILITIES Handling incoming calls and other communications. Managing filing system. Recording information as needed. Greeting clients and visitors as needed. Updating paperwork, maintaining documents, and word processing. Helping organize ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now