Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Darjeeling, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

For Immediate Joining Require Bike Adhar Card, Pan Card, Driving Licence Rc, 2 Dose Vaccine Certificate ,Daily Earnings Applicable.Earn Upto 15000 To 18000 Limited Duty Hours And Maximum Earning. Please Contact For Immediate Joining. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Home connect will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Home connect expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Home connect expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: "Call HR for more information".

8. What are the timings of this job?
Ans. Home connect expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 06:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Home connect Darjeeling, West Bengal

Related jobs

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy | Salary Upto 20000

    Urgent requirement Delivery Boy Age - 18 and above Candidate must use smart phone and bike Good knowledge Hindi and English

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ride with Swiggy | Food Delivery Job in Adra

    India’s largest food delivery provide platform e.i. Swiggy having opportunity as a part-time Food Delivery Driver Job in Adra area, the ideal candidate, should have your own vehicle for delivery food product and smart phone to communicate with swiggy...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now