Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flipkart will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flipkart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: INSTAKART SERVICES PVT LTD, Laxmi Horizon, Ground floor, Mumbai -Pune Highway, Near Lotus Business School Punawale Pune 411033..

8. What are the timings of this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Flipkart

Related jobs

  • Amazon Delivery Service Partner |DSP| Driver

    Amazon is Hiring for Delivery Partner Amazon DSPs (Delivery Service Partners) are recruiting Delivery partner associates to assist in package delivery to customers. DSPs are small firms that work with Amazon to deliver packages from Amazon Warehouse....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Kumbhargaon, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Service Delivery Manager

    KEY DUTIES & RESPONSIBILITIES: • Articulate a vision and strategy for the Multicloud Services (comprising Remote Infrastructure Management) & lead the Sub Service line at GDC-India. · • Build, grow, and maintain relationships wrt RIM (Remote ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Amazon Driver | Courier Service

    Amazon DSP is looking to hire a driver for their courier service. Amazon Driver-Courier Service is a fast and reliable delivery service that provides customers with a convenient way to receive their orders. Our drivers ensure the prompt, safe, and se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Kumbhargaon,, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now