Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Narasa Puram, Andhrapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety.

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jarikart will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jarikart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jarikart does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ongole Ongole.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jarikart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jarikart Narasa Puram

Related jobs

  • Driver

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jcb Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.Food And Accommodation Will Be Provided. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Jcb Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Chaitra tractor JC...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Guntur, Andhrapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Kadapa, Andhrapradesh

    2025/09/21


    Apply Now