Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Attapur, , Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Hiring For Blinkit Grocery Delivery Bikers. Location - Near By You Approx 5-7Km. Payment - Weekly Payment. Delivery Area - 1Km To 5Km Maximum Hoga. Mandatory - Bike, Dl, Android Mobile , Aadhar Card, Pan Card, Bank Details License | Should Have : Bike

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Workstar Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-2A, C-Block, Rama Park Metro Pillar No- 772, Near By Dwarka Mor Metro Station, New Delhi, Delhi 500048.

8. What are the timings of this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Workstar Manpower Private Limited Attapur,

Related jobs

  • Project and Service Delivery Lead

    Title: Project and Service Delivery Lead Description: Service delivery manager expected to meet end-user demands, solve business problems, and drive client satisfaction. The responsibilities of a service delivery manager are varied, and the service d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Manager Delivery

    Job Title: SR Manager -Delivery Job Summary: The Senior Delivery manager will be responsible for managing end-to-end delivery of multiple projects in a multi-vendor environment, preferably in BFSI domain in collaboration with onshore teams. The perso...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boys

    Picker / Loader Swiggy Gandipet, Hyderabad 14,000 - 15,000 per month Freshers in Warehouse / Logistics Verified20 Vacancies Full TimeCallApply Now Job Highlights All Education levels Males Only 6 days working | Day Shift Job Benefits: Insurance, PF R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now