Delivery Executive
- Category: Hindi Call Center Jobs
- Location: Bhivadi, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Grocery Delivery. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raza Enterprises will provide a salary in the range of 24000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raza Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raza Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune - Pimple Saudagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raza Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Customer Care Representative
customer support voice process rotation weekoff 10am to 7.30 inbound process english fluent mandatory This job is provided by Shine.com
-
Site Administrator
Qualification : Graduate Required 5 Yrs and Above Experience in Resi. Construction on Site, Handling , Labour Camp, Solving Site Labour and Employee Issue, Attendance Record maintain , Lessening work, Staff Gust House Maintain and Record Maintain . L...
-
Power BI Admin
Greetings from Right Move Location:- Pune Position:- Specialist BI Exp:-3+ years CTC:- Upto 17 LPA Skills:- Power BI Admin Job Description:- • 3 + years of BI software administration experience • Experience with Business Intelligence tool - PowerBI A...