Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Ashtapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Must Be Attend50 Order Ever Day,Orders Are From Our Client Delivery,Flipkart,Amazaon

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vidyut Parivahan Llp will provide a salary in the range of 16000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vidyut Parivahan Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vidyut Parivahan Llp does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vidyut Parivahan
Rainbow ware House Kesnand fata behind bus stop wagholi pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vidyut Parivahan Llp expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 5.00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vidyut Parivahan Llp

Related jobs

  • delivery Boy

    Urgent Opening For Delivery Boy Salary :- 1+500 net + 1000 attendance bonus + 3500 fuel allwance + 350 mobile allowance Location :-Chinchwad,Lohegaown,bhopodi,pashan,fursungi,chakan Contact Me :- ++1-XXXXXXXXXX Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Kalyan

    India’s best performing e-commerce company i.e. Flipkart recently hiring for Delivery Boy Jobs for 12th Pass in Kalyan with below basic criteria, meantime ideal candidate should have own vehicle to deliver parcels nearby Kalyan areas. Job Title: Deli...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Kalyan, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Today Interview Start Delivery Boy Job In Vasai Location Salary 15500.Rs Gross Attendance Bonus 2000.Rs Fuel 3.Rs.Km Mobile Recharge 250.Rs Also Vacancy Per Parcel 16.Rs To 18.Rs Bike And Licence Required Job Role Delivery Boy Location Route Vasai Ea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now