Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Aligarh, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement For Food And Grocery Delivery Executivesnote :- Needed Candidate Documents Share Kre Onlyjoining Date :- Same Daywork :- Food Delivery + Grocery Deliverysalary: Weekly 3500Rs To 7500Rs Tak Kama Sakte Hai Agar Bike Nhi Hai To Company Ki Taraf Se Bike Bhi Provide Kara Sakte Hai. License | Should Have : Bike

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Workstar Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 66000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aligarh City.

8. What are the timings of this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Workstar Manpower Private Limited

Related jobs

  • Hiring Delivery Boy

    Need a delivery boys who could deliver parcels to customers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Etah, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Robertsganj, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Food Delivery Boy

    Urgent Requirement - Urgent Please Call-+43+516507, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Gorakhpur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now