Delivery Job At Reliance Smart |

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Medininagar, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Delivery Of Grocery Item From Reliance Smart To Customer Location. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Job At Reliance Smart ....... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab a grub services will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab a grub services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab a grub services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: call hr for more information.

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab a grub services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab a grub services Medininagar

Related jobs

  • Taxi Driver

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Madhupur who can work part-time or full-time to manager client need nearby Madhupur areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Madhupur, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Ghatshila

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Ghatshila who can work part-time or full-time to manager client need nearby Ghatshila areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Ghatshila, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Doorstep Delivery of parcels ordered through MEESHO for locations mentioned below - Jugsalai, Bagbera, Kitadih, Harharguttu, Sundernagar, Parsudih, Hata, Rajnagar and Haldipokhar More about this Delivery Executive job Shree Siddhi Vinayak Logistics i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now