Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Have To Design Images For Flyers, Banners, Images, Logo Etc. Skills Needed : Corel Draw

More info about this Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Retro print n pack will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Retro print n pack expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Retro print n pack expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: South bopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Retro print n pack expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Retro print n pack

Related jobs

  • User Experience Designer

    Greetings of the day! We are looking out for User Experience Designer for Ahmedabad location

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer |amp| Video Editor

    A Video Editor is tasked with taking the raw footage shot by a film crew and director and turning it into the final product. This means following an outline, script or shot list and assembling the footage into one cohesive video or film. Often in vid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer |amp| Animator

    Apply Graphic Designer & Animator N Novyy Technologies Ltd Anywhere Apply 8 hours ago ₹40T–₹60T a month Work from home Full–time Experienced candidates in graphic design, motion graphics and animation only We are seeking a talented and experience...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now