Digital Marketer

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Paschim Vihar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Paschim Vihar

Working Hours :
10:00AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Seo Google Adds Website Making Meta Adds Graphics Design. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : SEO, Social Media

More info about Digital Marketer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Learning vibes will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Learning vibes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have the following skills: Seo, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Learning Vibe's A1/2 paschim vihar near peeraghari chowk metro pillar no. 266 new delhi 110063.

8. What are the timings of this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to work for the following hours: 10:00AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Learning vibes

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an experienced Digital Marketing Executive to assist in the planning, execution and optimization of our online marketing efforts. The promotion of products and services through digital channels is a complex procedure with great pot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an experienced Digital Marketing Executive to assist in the planning, execution and optimization of our online marketing efforts. The promotion of products and services through digital channels is a complex procedure with great pot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    Role: Digital Marketing Executive Location: Sector 57, Gurugram Experience: 1-2 Years Company: Purple Brick Consulting Purple Brick, a Digital Marketing & Digital Product startup founded by an IIM Calcutta Alumnus, is looking to hire people acros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    North Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now