Digital Marketer

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Pimpri Chinchwad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Pimpri Chinchwad

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Executive Should Do Lead Generation For The Company. Should Have Knowledge Of Website Making, Seo , Google Adwords. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : SEO, Social Media

More info about Digital Marketer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Masulkar Estates Private Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Masulkar Estates Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Masulkar Estates Private Limited expects the candidate to have the following skills: Seo, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Masulkar Estates Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 101, First Floor, Rajveer Imperia, Opp Swapna Nagari , Udyam Nagar , Nehru Nagar, Pimpri -18.

8. What are the timings of this job?
Ans. Masulkar Estates Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Masulkar Estates Private Limited

Related jobs

  • Digital Marketing Manager

    Job description We are a Silicon Valley based company focused on case acquisition for lawyers. Specifically, we focus on mass tort case acquisition, leveraging AI to improve case acquisition. We have a team of senior product, marketing, and engineeri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside sales|Marketing and Communications industry

    Job description Targeted industries are - Media, Advertising, Digital Marketing, Creative Agencies Looking for a resource who has experience as an Inside Sales expert. This resource needs to have the following know-how. • Generating relevant database...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Client Service Executive

    Job description Company Description The Brand Saloon Inc. is a Digital Marketing agency based in Mumbai with a decade of experience, specializing in SEO and SMO Marketing services. With a strong focus on internet marketing, the agency has over 1000 s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now