Digital Marketing Executiv

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Kozhikode, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Looking For An Experienced And Result Driven Digital Marketer,Who Will Oversee The Online Marketing Strategy For The Organization For Planning And Executing Digital Marketing Campaigns. Candidates Should Have Previous Experience And Be Able To Monitor The Company'S Social Media Presence. Make Sure Your Content Is Visually Appealing. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SMS Marketing, Facebook Admanager | Skills Needed : Social Media, SEO, Email Marketing

More info about this Digital Marketing Executiv Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Taxscan will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Taxscan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Seo, Sms marketing, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tax scan , Hilite Mall, Kozhikode, Kerala -673004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Taxscan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Taxscan

Related jobs

  • Sales Executive

    Job role: • Deliver revenue & sales targets • Travel to client locations for business meetings • Monitoring relationships with existing customers and providing an effective sales funnel • Optimizing customer database to reach out to prospective c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an energetic experienced candidate with prior knowledge in SEO,WordPress, SEM, Social Media Marketing.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Job role: • Deliver revenue & sales targets • Travel to client locations for business meetings • Monitoring relationships with existing customers and providing an effective sales funnel • Optimizing customer database to reach out to prospective c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now