Digital Marketing Executive
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Ajmer, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 21K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹20T a monthFull–time
Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, SEO, Social Media | Google Adwords, Facebook Admanager
More info about this Digital Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Growth Wizards will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Growth Wizards expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F20+, Akshar Vatika.
8. What are the timings of this job?
Ans. Growth Wizards expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Digital Marketing Executive
Full–time We are looking for a Digital Marketing Executive.Good communication skillsKnowledge of Digital Marketing1) attending calls2) daily engagement online activities3) maintaining contents & running (website, social media, INDIAMART portal et...
-
Digital Marketing Executive | SEO Jobs in Ajmer
₹2.6L–₹3.6L a yearFull–time Hungry to have a great career over the internet? GoJobsPro looking for Digital Marketing Executive – SEO Jobs in Madarpura Ajmer currently with given criteria, ideal candidate should have good knowledge of SEO, great into ...
-
Digital Marketing Executive
Full–time We are seeking a motivated and creative Digital Marketing Intern to join our marketing team for a 2-month internship program. The successful candidate will have the opportunity to gain hands-on experience in various aspects of digital marke...