Digital Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: BarrackpurCantonment, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, SEO, Social Media | Google Adwords, SMS Marketing, Facebook Admanager

More info about this Digital Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gift house nutrition shop will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gift house nutrition shop expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gift house nutrition shop expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Sms marketing, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gift house nutrition shop expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chirriamore,Barrackpore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gift house nutrition shop expects the candidate to work for the following hours: 8 hours


Company Name: Gift house nutrition shop

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    • Implement innovative digital marketing strategies and campaigns • Measure and report performance of digital campaigns • Improve social media presence of the company • Identify trends and optimize spends based on insights • It is a Full Time Digital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    The ideal candidate will expand the company's brand presence by finding the target audience to distribute marketing content to. You will create and implement the marketing strategy using both offline and online methods to gain new customers. The idea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    • Implement innovative digital marketing strategies and campaigns • Measure and report performance of digital campaigns • Improve social media presence of the company • Identify trends and optimize spends based on insights • It is a Full Time Digital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now