Digital Marketing Executive
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Ameerpet, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, Social Media, SEO | Facebook Admanager, SMS Marketing
More info about this Digital Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Meera Creations will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Meera Creations expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Seo, Sms marketing, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6-3-854 MERIDAIN PLAZA 4TH FLOOR, OPP VIJAYA DIAGNOSTIC, AMEERPET HYDERABAD 50+325.
8. What are the timings of this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Web Developer |WordPress| HTML| CSS| PHP|
Digi Carotene is seeking a talented and motivated Web Developer with experience in WordPress customization and strong proficiency in HTML, CSS, and PHP. The ideal candidate will be responsible for designing, developing, and maintaining responsive web...
-
Digital Designer |Freelance|
Hire Digital is looking for Digital Designer who is able to interpret business requirements and client briefs quickly and translate them into elegant, creative design solutions. This is a full-time remote position. RESPONSIBILITIES • Distill business...
-
Social Media Executive
• Degree in marketing, communication studies, journalism, creative writing, or similar. • Experience as a social media executive at a similar company. • Expert knowledge of all leading social media sites, including their algorithms. • Firm grasp of H...