Digital Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Jodhpur
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content.

More info about this Digital Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Web Creation will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Web Creation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Web Creation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2nd floor parijit tower, D Rd, Sardarpura, Jodhpur, Rajasthan 342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Web Creation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Web Creation Jodhpur, Rajasthan

Related jobs

  • Digital Marketer

    You love creating content, social media, and are completely fascinated by what’s happening in the world of Cricket. Why don't you join us and make a career in digital marketing? CricHeroes is looking for a Digital Marketing Executive to enhance our s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketer

    You love creating content, social media, and are completely fascinated by what’s happening in the world of Cricket. Why don't you join us and make a career in digital marketing? CricHeroes is looking for a Digital Marketing Executive to enhance our s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketer

    At Lit, we value passion, accountability, and teamwork over everything else and we're looking for people to Keep The LIT Going. We are searching for a highly skilled Digital Marketing Specialist to lead our digital campaigns. In this position, you wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now