Digital Marketing Project Manager

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Jcurve Business Solutions Is Seeking A Dynamic And Experienced Digital Marketing Project Manager To Lead Our Digital Marketing Team And Drive The Projects Effectively. His/Her Responsibilities Are Marketing Strategy And Planning, Fb And Google Campaigns Management, Team Leadership, Analytics And Reporting, Ad Budget Management. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Selling, Branding, Advertising

More info about this Digital Marketing Project Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agrasarana corporate Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agrasarana corporate Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agrasarana corporate Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Agrasarana corporate Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 56+ D , 2nd Floor , Balaji Tower, Vijay Nagar Chauraha, Baldi Khera, Krishna Nagar, LDA Colony, Lucknow, Uttar Pradesh 226023.

8. What are the timings of this job?
Ans. Agrasarana corporate Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Agrasarana corporate Pvt Ltd Lucknow, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    Urgent Hiring for Digital Marketing Executive Job Location: Noida Shift : Day Shift Exeprience : Minimum 6 Month Of Digital Marketing Experience Candidates Must Have good commond in PPC Salary : 15-17K + Performance Bonus Role Overview: As an SEO/PPC...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Specialist

    Job Description Designation – Assistant Manager Experience – 7 to 8 years Location – Bangalore Role – Digital Marketing Specialist Job Description – The candidate will be responsible for

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Specialist

    HR Officer Responsibilities: • Preparing job descriptions, advertising vacant positions, and managing the employment process. • Orientating new employees and training existing employees. • Monitoring employee performance. • Ensuring that all employee...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now