Direct Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Agra, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Dealer, Distributor

More info about this Direct Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Emkay Enterprises-Akzonobel will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Emkay Enterprises-Akzonobel expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Emkay Enterprises-Akzonobel expects the candidate to have the following skills: Bike, Dealer, Distributor License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Emkay Enterprises-Akzonobel expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Emkay Enterprises Plot No. 40 A/11,Site 4, Sahibabad Industrial Area,Sahibabad, Ghaziabad-201010Uttar Pradesh..

8. What are the timings of this job?
Ans. Emkay Enterprises-Akzonobel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Emkay Enterprises-Akzonobel

Related jobs

  • Sales Executive

    The job mainly deals with B2C sales Customer engagement Upselling Inventory management Client relationship Explaining the products to customers New customer lead generation Relationship building with customers More about this Sales Executive job Paru...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area sales manager

    Roles & Responsibilities of Area Sales Manager An Area Sales Manager (ASM) is responsible for managing sales operations in a specific geographic area. The ASM plays a critical role in achieving sales targets and revenue growth for the organizatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    As we step our first foot into the food and beverage industry with the launch of Ready Mocktail and Cocktail Mixes, we believe this will revolutionize the industry. Looking For Immediate Joiner Job: Full Time. Job Description: - • New account acquisi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now