Dish Washer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Verem, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Washing Utensils And Maintaining Them.Food And Accommodation Will Beavailbale .

More info about this Dish Washer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naik Family Bar & Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naik Family Bar & Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naik Family Bar & Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GQ5R+W62, Verem - Nerul Rd, Fattawada, Nerul, Bardez, Goa, 40310+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naik Family Bar & Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Naik Family Bar &amp; Restaurant

Related jobs

  • Dish Washer

    Washing Utensils And Maintaining Them.Food And Accommodation Will Beavailbale . More info about this Dish Washer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Naik Family Bar & Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Verem, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Man

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Man Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj Purohit Electricals & Home Appliances ma will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Summary You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations. The Sales Manager is responsibl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Bambolim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now