Dispatch Executive

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Narol, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 34K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Narol

Working Hours :
+:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Oversee The Transportation And Delivery Of Goods While Ensuring Cost-Efficiency. Coordinate With Carriers, Warehouses, And Clients To Maintain Smooth Supply Chain Flow. Monitor Inventory Levels And Resolve Shipment Issues. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Basic Excel

More info about Dispatch Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SCAD INDIA will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SCAD INDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SCAD INDIA expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SCAD INDIA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NAROL CROSS ROADS, AHMEDABAD.

8. What are the timings of this job?
Ans. SCAD INDIA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: SCAD INDIA

Related jobs

  • Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad

    Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK

    Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW

    Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Bhavnagar, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now