Dispatch Executive / Officer
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Vatva GIDC, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 32K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Vatva GIDC
Working Hours :
+:00AM - 6:30 PM | Friday to Wednesday
Additional Info
Manage And Organize Factory Stock, Prepare And Dispatch Orders, Create Bills, Track Inventory, And Send Monthly Reports. Coordinate With Suppliers And Handle Dispatch Tasks. Must Have Basic Computer Skills, Be Organized, Have Good Communication, And A Two-Wheeler. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Inventory Management, MS Power Point, Internet Surfing, MS Word, Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email
More info about Dispatch Executive / Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Evoqe Foods will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Evoqe Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Evoqe Foods expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Inventory management, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Evoqe Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vatva GIDC, AHMEDABAD.
8. What are the timings of this job?
Ans. Evoqe Foods expects the candidate to work for the following hours: +:00AM - 6:30 PM | Friday to Wednesday.
Related jobs
-
Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad
Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...
-
PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK
Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...
-
HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW
Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...