Document Collection Fresher Can A|
- Category: Fresher Jobs
- Location: Badlapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Document Collection Fresher Can A... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS will provide a salary in the range of 14000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aims finance solution .. near teen hath naka charai thane west.
8. What are the timings of this job?
Ans. AIMS FIINANCE SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Jobs in Data Entry| Back Office Mahindra company for fresher
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...
-
Manager | Online and Offline Marketing
Job Description: SEO, Social media marketing through Instagram, Youtube and LinkedIn Google and other social media ad campaigns Updation of website, catalogs, Managing email & whatsapp campaigns Targeting dealers and resellers with offers and dis...
-
for freshers and 12th pass college students
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...