Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ghodasar, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gtpl vision will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gtpl vision expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gtpl vision expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gtpl vision expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sawan society, isanpur road, maninagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gtpl vision expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Gtpl vision

Related jobs

  • Company Driver

    Know how to use Google Maps to find a location Should have a two-wheeler/ four-wheeler and a valid Driving Licence (DL) purchase and outdoor work. pick & drop to our guest. bringing tiffin ,food,or any other miscellaneous work and inform to your ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto driver

    Driving clients to their desired destinations.Collect payments. Keep the vehicle clean. Knows to use Google navigation

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ambulance Driver

    We are looking for an ambulance driver to help us and grow our business activities. This position is a mid-level position ideal for a capable, committed individual who wants to increase his performance and work with RK VENTURES. Driving the seriously...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now