Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Kota, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹16T a monthFull–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aquali will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aquali expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aquali does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: blood bank road dadabari, kota,Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aquali expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
₹1L–₹2L a yearFull–time JOGNIYA EXPLOSIVES PRIVATE LIMITED ALL OVER INDIA DRIVER POST :-50 EXPERIANCE :- 3 TO 10 YEARS EXPERIANCED LICENSES :-0 HAZARDOUS & TRANSPORT LICENCE COMPULSORY IT IS MUST TO HAVE POLICE VERFICATION KNOWLEDGE OF EXPLOSIVES...
-
Company Driver In Jodhpur Jodhpur
? Driving clients to their desired destinations. ? Collect payments ? Keep the vehicle clean ? Knows to use Google navigation ? It is a Full Time Driver job for candidates with 1 - 6+ years Experience.
-
Delivery Driver Jaipur
6 दिन पहलेफ़ुल-टाइम Responsibilities of candidates include: • Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service • Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards • Answer questions about products and s...