Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

₹10T a monthFull–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fancy Saree Store will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fancy Saree Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fancy Saree Store does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no. 31 Janpath Market, Basement, Hazratganj, Lucknow, Uttar Pradesh 226001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fancy Saree Store expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fancy Saree Store

Related jobs

  • Delivery Driver Jobs | Domino|s Hiring Urgently in Bijnur

    ₹17T–₹31T a monthFull–time Looking to have permanent career option in riding field? Right now Domino’s is looking for qualified drivers to staff stores in Bijnur. We’re growing so fast it’s hard to keep up, and that means Domino’s has lots of ways fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring Truck Drivers with Valid heavy license

    Full–time Job Detail • Salary Offer 12000 to 15000 INR 12000 to 15000 Month • Address Amrit Bottlers Pvt. Ltd (Coca Cola), Allahabad Rd, Manas Nagar, Faizabad, Uttar Pradesh, India • Experience Level Junior Level • Experience in Years 1 - 3 • Educati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Full–time Job Description : We are looking for 20 Driver Posts in Uttar Pradesh,Madhya Pradesh,Allahabad with deep knowledge in Driving and Required Educational Qualification is : Higher Secondary

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now