Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Ambernath, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Driver
G
Grace tours and travels
Ambernath, Maharashtra
Apply on WorkIndia.in
17 hours ago
₹15T–₹16T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grace tours and travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grace tours and travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grace tours and travels does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ambernath/ulhasnagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Grace tours and travels expects the candidate to work for the following hours: 06:30 pm - 6:30 am | Monday to Saturday
Related jobs
-
House Driver|Muscat|
House Driver Cum Office Boy Candidates who are willing to relocate to Trivandrum can apply to this job Should be in office during the working hours from 8am to 7.30pm Need experience in driving for premium class cars. Job Type: Full-time Salary: ₹8,+...
-
Driver Required for Uber | Ola
Driver will get 50% of profit earned. Uber or Ola id required for driving timing 8.00am to 8.00pm 8.30pm to 7.30am
-
House Driver|Muscat|
House Driver Cum Office Boy Candidates who are willing to relocate to Trivandrum can apply to this job Should be in office during the working hours from 8am to 7.30pm Need experience in driving for premium class cars. Job Type: Full-time Salary: ₹8,+...