Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ranchi, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck, Tempo | Company

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jharkhand Express Courier will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jharkhand Express Courier expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jharkhand Express Courier expects the candidate to have the following skills: Company, Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jharkhand Express Courier expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 120 old ag colony kadru.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jharkhand Express Courier expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jharkhand Express Courier

Related jobs

  • Driver Job

    Requirements for Driver in Ranchi

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Kanke, Jharkhand

    2025/09/20


    Apply Now

  • Farm House Supervisor and Drivers Job Updated Your Cv|resume

    I am Urgently in Need of a Farm House Supervisor and Drivers Job,Who is Willing to Work and Relocate to Australia the Contract Duration is 4 Years Renewable with a Good Salary and other Incentives.the Job is Open for Both Male.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now