Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Driver Will Be Near By Chapekar Chowk, Pimpri Chinchwad Is Must. Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arihant Tubes will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arihant Tubes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arihant Tubes expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: chapekar chowk pimpri chinchwad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Arihant Tubes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Company Driver
Pickup And Drop. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DriverShaab will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, exp...
-
Drivers required for fleet in Ola |amp| Uber
Full Job Description Require candidates who are Willing to work hard with honesty and integrity Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner. Should a valid Driving Licence (DL) Job Types: Full-time, Regular / P...
-
Truck Driver
Full Job Description हेवी यानि TRANS का लायसेंस चाहिए. 22 फिट गाड़ी डेली भिवंडी से पुणे फुरसुंगी चलेगी और वापस भिवंडी आएगी. काम अच्छा करोगे तो बोनस भी मिलेगा, (सैलरी के अलावा,) सैलरी हर महीने की 5 से 7 तारीख तक जमा हो जाती है Job Type: Full-time Salar...