Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dinesh Choudhari Company will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dinesh Choudhari Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dinesh Choudhari Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Galta Gate Jaipur 302004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dinesh Choudhari Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dinesh Choudhari Company

Related jobs

  • Family Driver Job In Jaipur Jaipur Jaipur

    Driver Skills DELIVERY DRIVER OLA PERSONAL VECHIE DRIVING UBER FOUR WHEELER AUTOMATIC CAR DRIVING Work details Working Days Mon – Fri Number of Openings 1-2 Working Shifts EVENING Role Driver Job Location Jaipur Minimum Qualifications Graduate Job De...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Designer UI|UX

    01 - 4+ Years Experience If you're passionate, reliable and up for the challenge and excitement of working with us, then please get in touch with below opening positions.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 3 years of experience of experience. More about this Cab Drive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now