Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mapusa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goa miles will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goa miles expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goa miles expects the candidate to have the following skills: Ola.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Goa miles expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chintamani plaza , Near Rasha Krishna Temple Khorlim VCT-Mapusa Dist-North Goa State Goa.

8. What are the timings of this job?
Ans. Goa miles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Goa miles

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver cum office assistant

    Driver cum Office assistant. Experience in driving four wheeler (car) and handling Backoffice work. Must possess four wheeler driving licence. Computer Savvy. Knowledge in Microsoft is preferable. Good communication skill. Attractive salary +PF+ESIC+...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver for Eeco and Two wheeler

    Require Driver for Eeco vehicle and two wheeler

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now